Skip to main content

Oplysninger om emballage og genbrug

Hvad gør vores emballage bæredygtig?

Alt emballagemateriale, der anvendes af FLADDER DANMARK A/S, såsom kasser, plastik, træpaller kan genbruges og overholder Forest Stewardship Council® certificerede (FSC) genbrugsmaterialer eller post-consumer affald (PCW).

  • Træpaller - FSC certificeret
  • Masonit
  • Klar plast PE-LD
  • Strapex bånd PS
  • Styrofoam EPS
  • Papir

Hvad kan genbruges?

Alt, hvad vi bruger til at emballere dit produkt, kan genbruges. Papir og pap genbruges lokalt. Polybags, Strapex-bånd og Styrofoam kan genbruges, men du skal muligvis finde et særligt afleveringssted, afhængigt af dit land eller regions affaldsbestemmelser.

  • Recycling Code 4

  • Recycling Code 5

  • Recycling Code 6

  • Recycling Code 20

  • Papir

Forpligtet til at reducere spild

Fladder Danmark A/S forpligter sig til at reducere spild ved kun at bruge et minimum af emballage.

3D-emner

Afgratning af bearbejdede 3D-emner er ofte en tidskrævende proces, men nødvendig for at opfylde specifikationerne.

FLADDER®-maskiner kombineret med vores serie af egnede slibecylindre kan i høj grad reducere behovet for manuel afgratning og øge emnekvaliteten med høj repeterbarhed. Dette gælder for både metal, træ og plastemner, og vores specialmaskiner kan tilpasses til at håndtere selv de mest komplekse geometrier.

Med vores avancerede teknologi kan vi opnå ensartet og præcis afgratning på alle overflader af 3D-emner, hvilket sparer tid og forbedrer produktkvaliteten.

Tyndplade

FLADDER DANMARK A/S tilbyder avancerede afgratningsmaskiner og værktøjer, der kan håndtere forskellige materialer, herunder tyndplader.

Tyndplader, der er laserskåret, stanse eller klippet, har ofte skarpe kanter, der kan udgøre en risiko for skæreskader under håndtering og anvendelse. Derudover kan skarpe kanter også resultere i ridser og montageproblemer.

FLADDER afgratningssystemer tilbyder optimerede afgratningsprocesser, der giver lettere og hurtigere afgratning af tyndplader. Vores tørre afgratningsteknologi undgår kritisk overfladevarme og forlænger samtidig levetiden for slibeværktøjer.

Desuden sikrer FLADDER afgratningssystemer kontrolleret afrunding af kanter og en ensartet kvalitet på hele emnet, selv med variabel tykkelse og komplicerede konturer. Vores fleksible afgratningsværktøjer kan også bearbejde emner med riller og andre ujævnheder.

FLADDER afgratningssystemer kan effektivt håndtere typiske tyndpladeemner og forbedre både sikkerhed og kvalitet på emnet.

Tykplade

FLADDER DANMARK A/S har specialiseret sig i afgratning af tykke pladeemner efter laser- eller vandskæring. Formålet er at fjerne skarpe kanter og skabe en jævn kantradius, der kan forbedre kvaliteten af efterfølgende overfladebehandlinger som pulverlakering.

FLADDER's fjedertråd cylindre er en effektiv løsning til fjernelse af kantoxider, inden afgratning udføres. Maskinerne kan håndtere en bred vifte af tykpladeemner og sikrer en ensartet og kontrolleret afgratningsproces med optimal kvalitet og effektivitet.

Rør og Stangvarer

FLADDER DANMARK A/S tilbyder en række løsninger til afgratning af rør og stangvarer. Bearbejdning af ekstruderinger i flyindustrien er ofte en manuel opgave, der kan være både tidskrævende og ressourcekrævende.

Vores automatiske afgratningsmaskine, FLADDER® LS, og vores manuelle FLADDER® maskiner er ideelle til at reducere lønomkostningerne og øge produktiviteten ved afgratning af rør og stangvarer.

FLADDER® løsninger er velegnede til at håndtere forskellige emnetyper og kan tilpasses til forskellige behov og krav.

Profilerede Plane Emner

Profilerede plane emner kræver en fleksibel slibeløsning for at nå ned i konturer og riller. Fladder® tilbyder en kombination af slibemaskiner og slibecylindre, der sikrer et optimalt resultat for både træslibning og lakmellemslibning, hvor fjernelse af løse fibre giver en glat overflade.

Automatiske maskiner

Manuelle maskiner

Ikke-plane emner

De ekstremt fleksible Fladder® slibeværktøjer, der er monteret på de 6 modsat roterende, oscillerende spindler, muliggør slibning af ikke plane 3D emner, og reducerer tidsforbruget og omkostninger betydeligt sammenlignet med manuel slibning.

Emner kan fastholdes mekanisk på en karrusel eller i et fikstur for optimal bearbejdning.

Automatiske maskiner

Manuelle maskiner

Komposit

FLADDER DANMARK A/S tilbyder en bred vifte af maskiner og slibeværktøjer, der er optimeret til afgratning, afrunding af kanter samt overfladefinish og -aktivering på forskellige typer kompositmaterialer og emner.

FLADDER® afgratnings- og slibemaskiner er kendt for deres evne til at gøre afgratning nemmere og hurtigere, ved hjælp af tør afgratningsteknologi uden at opvarme overfladen kritisk.

De egenproducerede slibeværktøjer sikre en lang levetid og kan udføre overfladesktivering for at forbedre vedhæftningen. Vores maskiner sikrer også en kontrolleret afrunding af kanter og en ensartet afgratning af kanter rundt om huller og ydre konturer.

Emner med forskellig tykkelse kan bearbejdes i samme arbejdsgang, og resultatet er en ensartet kvalitet på hele emnet. Takket være vores slibeværktøjers fleksibilitet kan emner med konturer og profiler også bearbejdes.

Mikroskopisk komposit overflade før og efter en FLADDER-overfladebehandling:→

CFRP - Kulstoffiberforstærket polymerkomposit↓

Lange Lister / Profiler

Slibning af lange lister og profilerede emner kan udføres ved hjælp af en automatisk eller manuel løsning, begge baseret på den fleksible FLADDER® slibecylinder.

FLADDER® LS er en automatisk slibemaskine, der er designet til at slibe formede profiler som lister, vinduesdele, paneler og lignende. Denne maskine er opbygget af sektioner, hvor et eller to slibemoduler og en fikseringsenhed er monteret.

FLADDER® 150/Micro eller 250/Air er lette og manuelle slibemaskiner, der er meget manøvredygtige og passer til de fleste profilerede emner.

Endvidere kan FLADDER® moduler og spindler bruges til indbygning i din egen maskinløsning eller som bordmodellen FLADDER® 300/GS.

Vinduer og Døre

FLADDER DANMARK A/S har et bredt sortiment af maskiner og værktøjer til overfladebehandling af vinduer og døre.

Med FLADDER® slibemaskiner og slibeværktøjer er det muligt at opnå en ensartet overflade og kantafgratning på vinduer og døre, hvilket øger emne kvaliteten. Vores fleksible slibeværktøjer kan bearbejde profiler og kanter, så de får den ønskede finish.

FLADDER®-maskinerne er kendt for deres afprøvede teknologi, som giver lettere og hurtigere slibning med en lang levetid på slibeværktøjerne. Med vores vakuumsystem fastholdes selv mindre emner, og der opnås en ensartet slibning på tværs af hele emnet.

Så hvis du ønsker at forbedre kvaliteten af dine vinduer og døre, er FLADDER DANMARK A/S den rette samarbejdspartner.

Automatiske maskiner

Manuelle maskiner